cannaworld001016.jpg cannaworld001014.jpg cannaworld001012.jpg cannaworld001010.jpg cannaworld001006.jpg cannaworld001004.jpg cannaworld001003.jpg cannaworld010004.jpg
De hoofdbestanddelen en de werking:
 
THC - staat voor delta - 9 - tetrahydrocannibinol.
Het is waarschijnlijk de meest bekende cannabinoÔde aanwezig is in cannabis. Op je fysiek werkt 't als een spierverslapper en ontstekingsremmend. Psychologisch fungeert het als een stimulans . Dit maakt cannabis strains hoog in THC een goede keuze voor patiŽnten die hulp nodig hebben, terwijl ook alert en actief blijven.
werking: anti-epileptisch, ontstekingsremmend, anti-depressief. stimuleert eetlust, verlaagt bloeddruk.
 
CBD - staat voor cannabidiol.
Cannabidiol vermindert daadwerkelijk de psychologische effecten van cannabis. Voor de meeste patiŽnten geeft een strain die hoge THC en hoge cannabidiol heeft minder "geestelijke " effecten en meer fysieke. Hoge cannabidiol cannabis strains zijn vooral effectief voor ziekten met een sterke fysieke symptomen. De werking verlicht pijn, vermindert angsten, vermindert misselijkheid, heeft een verdovend effect, anti-schizophreen en gaat krampen tegen.
 
CBN - staat voor cannabinol.
Cannabinol is vergelijkbaar met THC, maar minder psychologische effecten . Het wordt geproduceerd als THC afbreekt in de cannabis. Hoge THC zal de gevolgen van cannabinol sterker te maken, en zeer hoge cannabinol concentraties kan ongewenst sterke highs produceren. 
Werking: verlaagt oogboldruk, voorkomt beroerten, pijnstillend.
 
CBC - staat voor cannabichromene.
Hoofdzaak van cannabichromene is om de effecten van THC versterken. Hoge cannabichromene niveaus zal een cannabisstrain met hoge THC veel krachtiger maken.
werking .kalmerend, pijnstillend, onstekingsremmend.
cannaworld010005.jpg cannaworld001008.jpg